Welkom op de Jeugdweek

Dit jaar zal, van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus, voor de 57e keer de Jeugdweek worden georganiseerd. Op en rond het voormalige Boerenbondterrein aan de Willibrorduslaan zal de jeugd van Aalst-Waalre

onder begeleiding van een honderdvijftigtal vrijwilligers deelnemen aan een gevarieerd programma. Van workshops en spelletjes tot aan een spellendag in het zwemparadijs de Tongelreep en een bezoek aan de Klimbim, van alles komt er in deze week voorbij.

Om het aanbod voor alle deelnemers aantrekkelijk te maken worden er verschillende programma’s aangeboden. Voor de kinderen van vijf tot acht jaar
is er een ander programma dan voor de negen tot twaalfjarigen. Iedere groep wordt begeleid door een aantal enthousiaste leiding. De minimale leeftijd om leiding te kunnen draaien bij de Jeugdweek is zestien jaar. Veelal helpen de middengroepers – leeftijd van dertien tot vijftien jaar – bij de begeleiding van de spellen.

We hopen dit jaar weer veel kinderen en vrijwilligers te mogen begroeten tijdens de Jeugdweek.

Mocht je interesse hebben om mee te helpen als vos, poppendokter, barpersoneel of overige hand- en spandiensten geef je dan op via hoofdleiding@jeugdweek.com. Voor het draaien van leiding kan je je opgeven via onze website opgeven.

Met vriendelijke groet ,

Tom van der Aalst

Voorzitter