Verslag van Jeugdweek 2020

WINACTIE: een jaar lang gratis ijsjes

Je hebt nog tot morgen, zondag 23-8-2020 12.00uur om een zo’n hoog mogelijke toren te maken met de zak marshmallows en het pak spaghetti. Daarna kiezen we de winnaar. De prijsuitreiking zal zijn op zaterdag 29 september.

 
Maak een foto van de toren, met het aantal centimeters en plaats hem op onze facebookpagina en tag de Albert Heijn De Bus of Albert Heijn Den Hof om kans te maken.
                                         ice-cream-3177668_1920

 Bingokaart vol? Kom vrijdag 21 augustus je verrassing ophalen bij de Albert Heijn!

Heb jij alle spelletjes op de Jeugdweek-bingokaart gespeeld?
Kom dan morgen, vrijdag 21 augustus, met je volle bingokaart naar Albert Heijn Den Hof of Albert Heijn De Bus, dan krijg je een verrassing als beloning!
De Jeugdweek is morgen aanwezig tussen 12.00 en 17.00uur om de verrassing uit te delen en jullie verhalen over het Jeugdweek-thuispakket te horen.
Wil je de Jeugdweek steunen? Dan kun je morgen een vrijwillige bijdrage achterlaten in de collectebussen.
           IMG-20200820-WA0001            Bingokaart A5 350x dikker gekleurd papier

 Bericht plaatsen op facebook – winactie

Wil je kans maken op de prijs ‘een jaar gratis ijsjes’ mogelijk gemaakt door de Albert Heijn Waalre en Aalst?

Bouw dan een zo’n hoog mogelijke toren met de spaghetti en marshmallows, maak een foto met daarbij de hoogte van de toren in centimeters en plaats deze op onze facebookpagina.

Dit doe je door de facebookpagina van de Albert Heijn Den Hof te liken. Daarna een bericht te schrijven op de pagina van de Jeugdweek, de foto toe te voegen en de Albert Heijn Den Hof te taggen. Let op: dit kan via de desktopversie van facebook!

facebook bericht

 

 


Bezorgen van de Jeugdweek-thuispakketten

Benieuwd hoe wij alle Jeugdweek-thuispakketten bij de kinderen hebben bezorgd? Kijk dan naar onderstaand filmpje!


 Liedjes voor tijdens het kampvuur!

Bij het kampvuur zingen en dansen we gezellig samen. Wij hebben voor jullie drie liedjes gefilmd. Zingen en dansen jullie mee?

Hokie Pokie
 

 

Hondje van de bakker

 

Hoofd, schouders, knie en teen

 


 Jeugdweek-thuispakket: Spelboek & Liedjesboek

Het is zo ver: deze speciale Jeugdweek gaat van start met het Jeugdweek-thuispakket!
Hieronder vind je het spelboek en het liedjesboek dat horen bij het Jeugdweek-thuispakket. In het spelboek lees je hoe je alle spelletjes en opdrachten kunt uitvoeren en hoe je een te gekke prijs kunt winnen! Het liedjesboek is ter begeleiding van de opdracht ‘Kampvuur’.

Klik hier voor het Spelboek
Klik hier voor het Liedjesboek

Veel speelplezier!

 


 

Jeugdweek-thuispakket voorpret!

De Jeugdweek-thuispakketten staan klaar om bezorgd te worden. Wil jij alvast in de stemming komen en zien hoe wij deze thuispakketten in elkaar hebben gezet? Kijk dan onderstaand filmpje!

 


 

Aanmelding Jeugdweek-thuispakket is gesloten!

Helaas… de inschrijving voor het Jeugdweek-thuispakket is gesloten.

Heb je je ingeschreven vóór 1 augustus 2020 dan zullen wij de Jeugdweek-thuispakketten op zaterdag 15 augustus tussen 11.00uur en 15.00uur bij je thuis komen bezorgen.


 

Jeugdweek 2020

Jeugdweek 2020 is geannuleerd. Jeugdweek komt met een Jeugdweek-thuispakket!

De afgelopen periode zijn we in een voor ons allemaal onwerkelijke en vreemde situatie
beland als gevolg van de corona crisis. Ook voor de Jeugdweek heeft dit gevolgen.

Op 21 april 2020 werd het huidige verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht verlengd tot 1 september. De Jeugdweek is vergunningsplichtig en zal deze zomer dan ook niet doorgaan, in ieder geval niet in de vorm zoals het dorp deze kent.

De organisatie wil de jeugd van Aalst-Waalre graag de kans bieden deze zomer toch een
beetje de Jeugdweek-ervaring op te doen. De Jeugdweek zorgt voor de laatste week van de zomervakantie voor een Jeugdweek-thuispakket, een pakket gevuld met spelletjes die thuis in de gezinssamenstelling kunnen worden gespeeld.

De thuispakketten, die gratis zijn, zullen worden thuisbezorgd op zaterdag 15 augustus. Thuispakketten zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 jaar tot en met 12 jaar. Meer informatie over het Jeugdweek-thuispakket en hoe je hier voor kunt aanmelden volgt in een later stadium. Houd de website (www.jeugdweek.com) en onze Facebookpagina in de gaten!