Leiding

‘s Ochtends vroeg opstaan, rennen, fietsen, sporten en geen moment rust en dat allemaal voor het gelukkig maken van vele kinderen uit Aalst en Waalre. Lijkt dit je wat: dan is het nu het moment om je op te geven als vrijwilliger voor de Jeugdweek. Naast het harde werk om de kinderen blij te maken is de taak van vrijwilliger ook een manier om voor jezelf de leukste week van het jaar te beleven.

Naast de leuke taken als vrijwilliger zijn er ook enkele verplichtingen. Als vrijwilliger bij de Jeugdweek heb je namelijk een grote verantwoordelijkheid naar de kinderen en ouders toe. Daarom is er enkel jaren geleden besloten dat elke vrijwilliger een contract moet sluiten met de stichting. In dit contract staan de verplichtingen van de vrijwilliger zoals de tijden waarop hij/ zij aanwezig zal zijn en dat de regels in acht worden genomen, maar ook de rechten zoals de plicht van de stichting te zorgen voor een WA verzekering. Verder krijgen de meeste vrijwilligers een T-shirt, is er op maandag een gezamenlijke BBQ, wordt er een activiteit georganiseerd op woensdagavond en ben je van harte welkom op de feestavond (vrijdag). Daarnaast zullen wij zorg dragen voor een goede begeleiding vanuit de ervaren hoofdleiding en ervaren vrijwilligers.

Ben je tijdens de Jeugdweek 16 jaar of ouder dan kan je je opgeven als leiding,┬ávul dan het formulier in onder het kopje “praktische informatie, aanmelden vrijwilligers”.